onsdag 30 september 2009

Vilken dag... och vilken kväll!!!

Var väl lite lätt irriterad i morse och dessutom stod ett samtal till facket först på dagordningen, hmm.

När jag väl kom fram på telefonen så fick jag prata med en tjej som var hur trevlig som helst. Jodå, de hade fått arbetsgivareintyget från mitt förra jobb idag, själv hade jag skickat papprena till min chef för fem (5) veckor sen för att de skulle fylla i och vidarebefodra det. Ja ja, inget att hetsa upp sig för, nu var det framme och jag sitter ju inte i sjön så det är lugnt, jag fick dessutom jättebra information vad som gäller nu när jag ska börja jobba i Norge. Sen kom det ett sms, från polisen...



mitt pass var klart att hämtas, två dagar tidigare än beräknat.


Vid lite över 11 skulle jag träffa C.J, som var hos frissan här i närheten. Jag var lite tidig så jag gick in i Kina-butiken som ligger vägg i vägg, tjejen som jobbade där undrade om jag vill ha någon hjälp men jag sa att jag bara ville titta lite. Då frågade hon om jag ville ha lite te, jag blev lite paff för det är ju inte så vanligt här i Sverige så jag tackade ja och sen stod vi och drack te, pratade en del om Feng Shui och dess popularitet.

Och där på en hylla stod den, en sjungande skål som jag faktiskt letat efter ett tag men inte hittat tidigare så nu är jag ägare till en sådan, fick dessutom en massa te-prover med mig också. Det var inte sista gången jag besökte den butiken, och nära ligger den också.

Trots allt så hade jag ju en tid att passa så jag skyndade mig till frissan där C.J inte var riktigt klar, men det är ju hos frissan man kan passa på att läsa skvallertidningarna om vad som händer i kändisvärlden, denna undersökande journalistiska källa till underhållning.

Jag var i stort behov av lite nya underkläder så vi gick till Change, jag har aldrig varit där förut men det var inte sista gången jag var där. Så mycket olika bh:ar som jag har provat idag har jag nog aldrig provat tidigare, jag överdriver inte om jag säger att det var ett 20-tal, puh, stackars C.J som fick sitta på en stol och bara vänta för vi var säkert där i nästan en timme. Men hon som jobbade där var verkligen helt suverän, både kunnig och hjälpsam så det blev shoppat en del, kändes bara så bra.

Sen tog vi en sallad på Aldo, riktigt roligt att själv få peka på vad man ville ha i salladen.

På kvällen så var C.H och jag på Casinot, det skulle vara quiz där med ingen mindra än Erik från Mix Megapol, en personlig favorit när det gäller quiz masters.

Temat var 70-tal, kändes väl så där bra, vad kommer man ihåg från den tiden? En hel del visade sig, hehe. Vi använde oss av mentometerknappar, vilket var en rolig variant. Efter 5 frågor så visade de på bildskärmen hur vi låg till, nr 32 låg etta, efter 10 frågor låg nr 32 fortfarande etta, samma sak vid både 15 och 20 frågor. Hur kul är det? Ja det beror ju på vem det är som har nr 32 förstås och det var ingen mindre än jag själv, hehe. Så ettan, dvs jag, tvåan och trean fick gå upp på scenen och köra en utslagsfråga om första, andra och tredje pris. Första frågan var det ingen av oss som svarade rätt på, hade ingen aning om hur länge Lasse Berghagen och Lill-Babs varit gifta, det visade sig att äktenskapet bara varade i ett (1) år. Sen kom nästa fråga, hur gammal blev Bob Marley, det var ju bara att gissa, jag chansade på 36 och vet ni vad? Det var rätt, dessutom var jag den ende som gissade på det så första priset gick till mig.

Åh, vad jag har längtat efter dessa roliga quiz, hoppas att de flyttar dem till fredagar, det hade verkligen varit kanon men tanke på att jag då kan delta... Denna dagen har verkligen varit glad och positiv och det känns så skönt när jag nu sitter här och skriver med ett småleende på läpparna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar