lördag 26 september 2009

Årets Bokmässa

Idag var C.H och jag på bokmässan och det var faktiskt premiär för oss båda. Det är ju inte klokt egentligen att man aldrig varit där förut men bättre sent än aldrig. Vi kom dit vid halv tio-tiden och det var rätt mycket folk utanför. Tack och lov så ringlade sig kön framåt ganska snabbt. Väl inne så var det raka vägen till Sveriges Radios monter som gällde och Melodikrysset så klart. Till vår besvikelse så var det slut på kryss men C.H är inte den som är den så hon rotade runt i en soptunna (?) och drog fram en kartongbit som vi skrev ner det rätta rutsystemet på. Så hade vi också ett kryss att lösa. Det var riktigt roligt att lösa det live, med tanke på hur svårt det var idag.

Han är väldigt populär bland damerna, denne Eldeman, så populär att det var problematiskt att komma tillräckligt nära för att ta ett närgånget foto.

Givetvis så var hans ständige följeslagare med, ingen mindre än Lennart Palm från Lerum.

Sen höll vi nästan på att snubbla över Björn Hellberg, han är ju så mysig...


Vi stod ut i ca tre timmar sen fick det vara nog så här första gången, fick ju nästan krupp på alla människor, vi bara rekade denna gång så nästa år lär vi ha ett helt program... Djur är alltid roliga att fotografera, så denna figur var inget undantag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar