fredag 25 september 2009

Morgonshopping

Idag var jag och min initialnamne, C.J, i Nordstan redan klockan nio. Femman hade morgonshopping från klockan sju, men man behöver ju inte överdriva för det... Vi strosade runt i ett lugnt Nordstan och gick sedan in i Femman, där det vankades frukost för endast en guldpeng och det tackar man ju inte nej till. Vi tog en sväng på Joy, jag har ju ett tillgodokvitto där, bara sen 04, så det blev något som kan komma till nytta framöver - strumpor.

Sen hamnade vi på Hemtex, och tro det eller ej men båda två hittade sovrumslampor till respektives sovrum. Den jag ville ha fanns bara i ett ex i butiken och eftersom tjejen var själv så undrade hon om vi kunde vänta en stund tills hennes kollega kom tillbaka, nemas problemas tyckte vi. När hon kom tillbaka så fick jag lamporna i kartongerna och en liten nätt påse att släpa på blev det...

Kollegan höll dessutom på att missa betalningen så jag fick påpeka att jag ville betala för dem också. Varför tycker jag nu det är så märkvärdigt att berätta om detta? Jo, smålänning som jag är, det var ju ta 2 betala för 1-pris på lamporna fram till klockan 10.00.
Så här var sovrumsbelysningen före:

och så här blev det med den nya lampan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar